Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-02@04:19:04 GMT

عوامل رشد قرآنی فرزندان از نظر صدرالحفاظ حرم رضوی

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۶۳۵۰۶

عوامل رشد قرآنی فرزندان از نظر صدرالحفاظ حرم رضوی

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، سیدمرتضی سادات فاطمی، قاری بین‌المللی قرآن و پیشکسوت قرآنی کشور، بعدازظهر روز گذشته 19 تیرماه در جلسه هم‌اندیشی با اساتید و مدرسان قرآن شهرستان کاشمر عنوان کرد: بعد از خانواده، دیگر عامل رشد قرآنی فرزند، هدف و نیت استاد قرآن و قرآن‌آموز است، اگر هدف آموزش قرآن خدایی باشد کار نتیجه می‌دهد، در غیر این صورت آموزش قرآن تاثیر و ارزش چندانی نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اهمیت نیت و هدف در کار قرآنی
وی افزود: اگر کسی کار قرآنی را برای خود قرآن و نه برای عنوان و حقوق و مزایا و چنین خواسته‌هایی انجام دهد، نتیجه‌بخش خواهد بود و در این مسیر نیت انسان بسیار مهم است، خود من در زمان طاغوت تلاوت قرآن داشتم و موقعیتی وجود داشت که می‌توانستم در مسابقات قرآن شرکت کنم و رتبه اول کشور بشوم. آن زمان قاری اول را مسابقات مالزی می‌فرستادند اما من می‌گفتم مسابقات ‌قرآن این حکومت حرام است چرا که حکومت شاه ضد اسلام و قرآن بود.
سادات فاطمی بیان کرد: یک نمونه ضد قرآنی فعالیتهای حکومت پهلوی نبود که من به چشم خود دیدم، قبل از انقلاب وقتی در مغازه‌ها نوارهای مذهبی و انقلابی مشهور بودند جوانی آمد و گفت ببین چگونه کف پای مرا ساواک سوزانده است، از او پرسیدم چرا این کار را با تو کردند آن جوان گفت ساواک مرا به خاطر حفظ سوره انفال به این روز انداخته است، رژیم ضد دین پهلوی اینگونه بود و اگر ادامه پیدا می‌کرد دیگر امروز خبری از قرآن نبود.
این قاری بین‌المللی قرآن با تأکید بر اهمیت جلسات قرآن اضافه کرد: قبل از انقلاب من جلسات قرآن داشتم یکی در حسینیه خیاط‌ها که ابتدا جلسات آن با حضور پیرمردها و در یک فضای نامناسب برگزار می‌شد و بعد که ما به جلسه رفتیم وضعیت تغییر کرد، به برکت همین قرآن با رهبر انقلاب آشنا شدیم و جلسات قرآن مسجد کرامت را برگزار کردیم و هم اکنون این جلسه به عنوان جلسه مرکزی جامعه قاریان مشهد ادامه دارد.
سادات فاطمی افزود: جلسات مسجد کرامت صبح جمعه ابتدا توسط مرحوم مختاری اداره می‌شد و بعد هم مسئولیت این جلسه به عهده من گذاشته شد، رهبر انقلاب هم در کنار این جلسه ضمن ترویج و تشویق جوانان به قرآن مسائل سیاسی را در قالب تفسیر برای حاضران ادامه می‌دادند و اینگونه مباحث روز را برای بچه‌ها باز می‌کردند.
وقتی بودجه به قرآن می‌رسد، آب می‌شود
سادات‌فاطمی در ادامه به مسائل و مشکلات موجود در جامعه قرآنی کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه از جمله مسائلی که در این حوزه وجود دارد کار غیرکارشناسانه در مسابقات و داوری آن است، مسئله دیگر هم بحث بودجه‌های قرآنی است که وقتی همه کارها انجام می‌شود و کار به قرآن می‌رسد، بودجه‌ها آب می‌شود و این مسئله‌ای است که محدود به دولت و جریان خاصی نیست و همواره وجود داشته است.
این قاری بین‌المللی قرآن عنوان کرد: کار و مسئولیت قرآنی در اکثر موارد دست نااهلان و ناآگاهان است، هر مسئولی که می‌آید مسابقات قرآن را آنگونه که می‌خواهد برگزار می‌کند و در این مسیر داوری و کارشناسی مسابقات نیز به خوبی انجام نمی‌شود، البته این فضای غیرکارشناسی در رسانه‌های قرآنی مانند شبکه قرآن و معارف سیما و رادیو قرآن نیز ادامه دارد و اظهار نظرهای غیرکارشناسانه پخش می‌شود.
وی با بیان اهمیت داوری در مسابقات قرآن سایر کشورهای اسلامی اظهار کرد: داوری در مسابقات کشور الجزایر با ارائه رزومه مدارک و فعالیت‌های قرآنی توسط اساتید قرآن انجام می‌شود و خود من تنها با ارسال همین رزومه قرآنی توانستم در آن مسابقات داوری کنم، اما متأسفانه در تمام سطوح مسابقات قرآن ما کار غیرکارشناسی به انجام می‌رسد.
صدرالحفاظ آستان قدس رضوی تاکید بر اهمیت کار تخصصی در حوزه آموزش قرآن ادامه داد: من در مسابقات و محافل قرآنی و حتی در خدمت رهبر انقلاب که تلاوت می‌کنم، سعی دارم تا کار تخصصی خود را در حد توان و علمی که دارم انجام دهم و تلاوت را در هر جا که باشد در حد دانسته‌های خود اجرا می‌کنم.
قاریان شهرستان‌ها پیگیر محافل قرآنی خودجوش باشند
سادات فاطمی با اشاره به اهمیت برگزاری محافل قرآنی و دانش‌افزایی مدرسان قرآن گفت: شما مدرسان قرآن نباید منتظر بمانید تا نهادها محافل قرآنی مناسبی برگزار کنند، یا اینکه برای افزایش سطح دانسته‌ها از اساتید قرآن به شهر شما دعوت شود، بلکه باید با کمک خیرین متدین برگزاری محافل و کلاس‌های تخصصی را خودتان دنبال کنید.
وی با اشاره به تأثیر قرآن و پیگیری فعالیت‌های قرآنی در شهرستان کاشمر ادامه داد: در اوایل انقلاب، وقتی برای برگزاری مسابقات قرآن  خراسان به شهرستان کاشمر آمدیم، شاید اول به دلیل کم بودن امکانات در شهرستان‌ها با برگزاری این مسابقات در شهرستان مخالف بودیم اما وقتی با حضور قاریان استانی محفل انس با قرآن در شهرستان برگزار شد که این جلسه بسیار پرشور بود. خود من هم تاثیر این محفل قرآنی در شهرستان کاشمر را باور نمی‌کردم.
این قاری بین‌المللی قرآن افزود: 6 ماه بعد از این مسابقات، مرحوم جواد پورحسن که بعدها یکی از اساتید بزرگ کاشمر شد، به جلسه دارالحفاظ حرم حضرت رضا(ع) آمد و قرآن قابل توجهی خواند، من از او پرسیدم اهل کدام شهر هستی؟ گفت اهل کاشمرم و از وقتی شما به کاشمر آمدید آن محفل قرآنی را برگزار کردید و کار قرائت قرآن را به صورت جدی آغاز کردم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی فعالیت های قرآنی هم اندیشی کاشمر تلاوت رشد قرآنی آموزش قرآن قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۶۳۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد از آغاز چهل و دومین دوره مسابقات قرآنی با رقابت ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی‌آرند، عصر امروز_ دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در آیین افتتاحیه چهل و دومین مسابقات قرآنی در چرام اظهار کرد: در مرحله مدرسه و شهرستانی مسابقات قرآن، عترت و نماز استان کهگیلویه و بویراحمد ۹۰ هزار نفر شرکت کردند و برترین‎‌های این دوره به مرحله استانی راه یافتند.

وی افزود: مرحله استانی این دوره از مسابقات با حضور ۱۲۰۰ نفر از دانش‌آموزان و فرهنگیان به میزبانی شهرستان چرام در دو بخش آوایی و پژوهشی به مدت چهار روز برگزار می‌شود.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد ترویج فرهنگ قرآنی را از اهداف برگزاری مسابقات قرآنی عنوان کرد و گفت: این مسابقات موجب بسط فعالیت‌های قرآنی و زدودن پیرایه‌ها از جامعه اسلامی به برکت قرآن می‌شود.

وی از امام جمعه و اعضای شورای اداری شهرستان چرام و مدیریت آموزش و پرورش شهرستان چرام که در برگزاری این دوره از مسابقات همکاری داشتند، صمیمانه تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر 749159

دیگر خبرها

  • بیش از ۵۰ حافظ در شهرستان بوشهر فعال است
  • شرکت بیش از ۲۳ هزار نفر در مسابقات قرآنی آران و بیدگل
  • برگزاری مسابقات قرآنی دانش آموزی در شهرستان سروستان
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • رقابت قرآنی ۶۰۰ دانش آموز استان مرکزی
  • رقابت ۶۰۰ محصل استان در مسابقات قرآن
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان بیضا
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد